چرا انور کریمی به موگلای ترکیه رفت؟

تاریخ انتشار:

انور کریمی فرزند حاج علی و بسه اهل سنندج بود. او همانند دهها جوان کرد ایرانی دیگر فریب وعده‌های پژاک را خورد که قول رفتن به اروپا و زندگی خیالی و آرمانی را به وی داد. اما هنوز در فکر رسیدن به اروپا بود که ناگهان خود را در قندیل دید و زندگی غارنشینی آنجا او را یاد کتب تاریخی و باستانی انداخت. اما دیر بود.

بایستی همراه تعدادی دیگر که سرنوشتی مشابه انور داشتند طی مدتی کوتاه آموزش مسلحانه و ایدئولوژیک می‌دید. پس از اتمام دوره بایستی مسافتی بسیار طولانی و سخت را می‌پیمودند و به عمق خاک ترکیه می‌رسیدند. انور که در سنندج به دنیا آمده بود، تصور می‌کرد به اروپا خواهد رفت اما در 6 اکتبر 2017 در شهر موگلای ترکیه و به عنوان یک عضو پ ک ک در درگیری با ارتش ترکیه کشته شد. اعضای پ ک ک/پژاک حتی او را دفن نکردند. کسی نمی‌داند حتی قبرش کجاست.

آیا راهکاری حقوقی برای محاکمه سران پ ک ک/پژاک به ویژه آنان که ساکن اروپا هستند وجود ندارد تا به خاطر این موارد علنی نقض حقوق شهروندان کرد محاکمه شوند؟

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

نوروز؛ جشن زندگی و فرهنگ، نه ابزار جنگ و تحریف

آن‌چه مردم کرد، آذری، فارس و دیگر اقوام ایرانی...

نمایش مستند «پژاره» در دانشگاه علامه طباطبایی در جریان کنفرانس بین‌المللی تروریسم

مستند سه قسمتی «پژاره»، ساخته یزدان پروند، فیلمساز ایرانی،...

خلع سلاحِ نافرجام؛ تداوم تهدید شبه‌نظامیان کردی علیه امنیت و توسعه غرب ایران

دهه‌ها مبارزه مسلحانه، نه‌تنها دستاوردی برای مردم نداشته بلکه...

عبدالله اوجالان و نقاب انسان‌دوستی

عبدالله اوجالان؛ از خون و باور تا پرونده سیاه...