نماینده مردم سنندج در گفت‌وگو با دیدبان حقوق بشر کردستان ایران: توسعه گردشگری در استان کردستان ایجاد شغل و تولید ثروت را به‌دنبال دارد

تاریخ انتشار:

باتوجه به اهمیتی که مباحث مرتبط با حقوق شهروندان کُرد ایرانی برای دیدبان حقوق کردستان ایران دارد، ‌ تلاش داشته و داریم تا با انجام گفت‌وگویی‌هایی با مسئولان دولتی، نمایندگان مجلس و البته مسئولان استانی در چهار استان کُردنشین ایران (کردستان، کرمانشاه،‌ایلام و آذربایجان غربی)، در این راستا به سهم خود گام‌ برداریم تا نهایتاً کمکی به استیفای هرچه بیشتر و بهتر حقوق مردم و شهروندان کُرد ایرانی و البته کمکی به توسعه،‌ پیشرفت و رونق کسب‌و‌کارها در مناطق مذکور باشد. نکته مهم در این گفت‌وگوها تلاش برای مطالبه از مسئولان محلی و منطقه‌ای در استان‌های مذکور در راستای توسعه متوازن است. زیرا تا زمانی که استان‌های مرزی توسعه پیدا نکنند، شاهد انواع آسیب‌ها در آن مناطق خواهیم بود.

در همین ارتباط با «محسن فتحی» رئیس فراکسیون گردشگری و نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس گفت‌وگویی را انجام دادیم که مشروح آن در ذیل تقدیم مخاطبان می‌شود:

سوال: آقای فتحی! لطفا در مورد مجموعه اقدامات شما و فراکسیون گردشگری برای توسعه گردشگری در مناطق کردنشین و به تبع آن تولید ثروت برای مردم کردستان، توضیحاتی را ارائه بفرمایید.

پاسخ: در دوره گذشته‌ی مجلس، ما پیگیر توسعه مناطق مختلف کردنشین بودیم و یکی از دستاوردهای مهم، ثبت منظر فرهنگی اورامانات در سطح جهانی بود و اکنون نیاز داریم این ظرفیت را به تمام دنیا معرفی کنیم تا بتوانیم گردشگری را در کردستان تقویت کنیم. زیرا واقعاً کردستان از منظرهای مختلفی همچون گردشگری تاریخی، گردشگری مذهبی، گردشگری طبیعی و همچنین سنندج به‌عنوان شهری خلاق در موسیقی، ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد. در هر نقطه از سنندج و مناطق کوهستانی کردستان، می‌توان صدای دلنشین آلات موسیقی را شنید که این ویژگی منحصربه‌فرد می‌تواند به جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک کند. و البته باید توجه کرد که این ظرفیت نه‌تنها برای توسعه مناطق مرزی کردستان و استان‌های کُرد‌نشین مفید است، بلکه به توسعه گردشگری در نوار غربی کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

سوال: نقش گردشگری در تولید ثروت، اشتغال‌زایی و توسعه اجتماعی در مناطق مرزی و استان‌های کردنشین چگونه است؟

پاسخ: ما امیدواریم و قطعاً پیگیری خواهیم کرد که این ظرفیت‌هایی که استان کردستان دارد به بهترین شکل ممکن به ایرانیان و جهانیان معرفی شود. کردستان می‌تواند با بهره‌گیری از این توانمندی‌ها، نقش مؤثری در رشد اقتصادی، تولید ثروت، اشتغال‌زایی و توسعه اجتماعی داشته باشد. از محورهای اصلی پیشرفت کردستان که در آمایش سرزمینی آن به‌دست آمده، توجه به کشاورزی و گردشگری است. در بحث آمایش سرزمینی موضوع گردشگری، به‌عنوان دومین عامل تأثیرگذاری است که می‌تواند به توسعه پایدار منطقه، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش تولید ثروت کمک کند و ما در پی آن هستیم.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

نماینده مجلس: تنش‌ها میان ایران و اقلیم کردستان عراق به خوبی مدیریت شده است

با توجه به اهمیتی که مباحث مرتبط با حقوق...

روایت جذب دانشجوی دانشگاه تهران در گروه تروریستی پژاک

فرشاد امینی متولد ۱۳۷۰ در کرمانشاه، موفق به قبولی...

محسن عارف‌زاده؛ جدیدترین قربانی سیاست ناپدیدسازی اجباری گروه تروریستی پژاک

گروه تروریستی پژاک که در اقلیم کردستان مستقر است،...

روایت محمد اسکندری از عضویت در گروه تروریستی پژاک

یکی از عمده دلایل عضویت جوانان و نوجوانان کُرد...