برادر فرشاد امینی: وعده دروغ تحصیل در خارج برادرم را به پژاک کشاند

تاریخ انتشار:

دیدبان حقوق بشر کردستان ایران در ادامه گفتگوهای مستمر خود با خانواده قربانیان جنایات گروه پ ک ک/ پژاک با برادر «فرشاد امینی» یکی دیگر از قربانیان گفتگویی را ترتیب داده است.

یکی از رویکردهای ثابت گروه هایی شبه نظامی چون پ ک ک/ پژاک است که بعد از یک یا چندسال از کشته شدن کودکان، به خانواده ها اطلاع می دهند که فرزندانشان کشته شده و در اغلب موارد هم از محل دفن آنها خبری نمی دهند.

بنا به گفته اکثر خانواده ها، پژاک معمولا به آنها فشار آورده که چرا با رسانه ها در خصوص فرزندانشان گفتگو کرده اند، تا بلکه آنها بتوانند در سایه سکوت رسانه ای، کماکان به «نقض حقوق شهروندان کردی» ادامه دهند.

یکی دیگر از نکات قابل تامل این است که رویکرد گروه های شبه نظامی چون پژاک در استفاده از کودکان در جنگ، بر خلاف تعهدی است که آنها در «کنوانسیون ژنو» مبنی بر عدم استفاده از کودکان کمتر از ۱۸ سال داشتند.

شاید بتوان فریب و ربایش نوجوانان، جوانان و البته کودکان کُرد و سپس مسلح کردن و استفاده از آنها برای اغراض و منافع رهبران گروه های شبه نظامی چون پژاک و پ ک ک را تنها دستاورد و هدیه مدعیان دفاع از حقوق مردم کُرد دانست.

در واقع این اقدامی ناقض حقوق بشری است که این گروه ها به طور مستمر به انجام آن اصرار می ورزند.

متن کامل گفتگو به شرح زیر است:

سطح مالی خانواده ما ضعیف بود و فرشاد در این وضعیت توانست به خودش اتکا داشته باشد، درس بخواند و راهی دانشگاه تهران شود.

اما از زمانی که عضو یکی از شبکه های اجتماعی وابسته به پژاک می شود، آنها با اطلاع از وضعیت و مشکلات اقتصادی فرشاد و البته تمایلش به ادامه تحصیل، او را فریب می دهند.

پژاک با وعده تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور فرشاد را به سمت خودش می کشاند و برای این منظور پیشنهاد وسوسه کننده ای می دهند از جمله اینکه هزینه این موضوع را می پردازند، طبیعی است که جوانی با شرایط فرشاد فریب این موضوع را بخورد.

بنابراین فرشاد هم فریب دروغ های آنها را باور می کند و با ترک تحصیل از دانشگاه تهران، راهی کوهستان قندیل می شود و مسیر دیگری را در زندگی خودش آغاز می کند که انتهای آن نامشخص است.

ما برای اطلاع از سرنوشت فرشاد از هر دستگاه و سازمانی که در ایران مرتبط با این موضوعات هست درخواست کمک داریم.

 

* دیدبان حقوق بشر کردستان ایران در خصوص این افراد همچنان به پیگیری های خود تا دست یابی به نتیجه ای مشخص از سرنوشت نامعلوم شهروندان کرد گرفتار شده در گروه های شبه نظامی ادامه می دهد.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

روایت محمد اسکندری از عضویت در گروه تروریستی پژاک

یکی از عمده دلایل عضویت جوانان و نوجوانان کُرد...

تجربه خواهران باباخانی از عضویت در گروه تروریستی پاک به روایت سوما باباخانی

عضویت خانوادگی سه خواهر در گروه تروریستی پاک؛ روایتی...

روایت خواندنی پریا سروری از عضویت در کومله به همراه همسرش

به گزارش دیدبان حقوق بشر کردستان ایران از سنندج،...

ناگفته‌های خرامان امجدی از گروه تروریستی پاک

دیدبان حقوق بشر کردستان ایران در چند سال اخیر...