تقلب در انتخابات پارلمانی عراق: اعضای گروه‌های مسلح کُرد ایرانی و پیشمرگه‌روژ به نفع حزب دموکرات کردستان عراق رای دادند

تاریخ انتشار:

بسیاری از کردهای عراقی از تقلب در انتخابات توسط مقامات حزب دموکرات کردستان به رسانه­‌های اجتماعی گزارش داده‌اند. ادعاهای مربوط به تقلب درانتخابات به طور گسترده در رسانه­‌های اجتماعی دست به دست می­‌شود. اتحادیه میهنی کردستان عراق، خواستار تحقیق درباره تقلب رای دهندگان حزب دموکرات کردستان عراق شده است.

همانطور که در فیلم مشاهده می­‌شود، کردهای سوریه وابسته به ENKS و پیشمرگ‌­های روژ برای شرکت در انتخابات کارت دریافت کرده‌­اند.

 

https://twitter.com/ZHawez/status/1447585729379454978

 

گزارش شده است که در یکی از مراکز رای‌گیری در کویه، کردهای ایرانی وابسته به شبه‌نظامیان دموکرات کردستان ایران و گروه مسلح PAK نیز به نفع حزب مسعود بارزانی رای داده‌اند!

این دو گروه شبه‌نظامی که ایران را از پایگاه­‌های خود در اقلیم کردستان هدف قرار می­دهند، تا امروز تنها با حمایت بارزانی زنده مانده‌اند و به حزب دموکرات کردستان عراق وفادار هستند.

 

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

آلمان، پ‌.ک‌.ک را همچنان در لیست تروریستی باقی می‌گذارد

تحولات آینده پ‌.ک‌.ک و تأثیر آن بر سیاست آلمان...

اقتصاد پنهان پ.‌ک.‌ک: نقش پول حاصل از مواد مخدر در گسترش تروریسم

پ.ک.ک با قاچاق مواد مخدر؛ تروریسم، دستیابی به پول...

قربانیان خاموش؛ به جایی بر نمی‌خورد که او چه سرنوشتی خواهد داشت!

مردم مناطق کردنشین ایران قربانیان وضعیتی هستند که شاید...

تجمع خانواده‌های آسیب‌دیده در مقابل سفارت‌های سوئد، بلژیک و آلمان در تهران

متعاقب پیگیری‌های دیدبان حقوق بشر کردستان ایران صورت گرفت؛...