پسرم تحت تاثیر مشکلات من و مادرش قرار گرفت

تاریخ انتشار:

رسانه های دروغ و فریب پ ک ک/پژاک در کنار اقدامات گسترده غیرانسانی و ناقض حقوق بشری این گروه ها در قبال افراد و اعضای خود و البته خانواده های آنها نشان از این دارد که لازم است حتما نهادهای حقوق بشری بین المللی به مساله ورود کرده و اجازه ندهند که آلام و مشکلات متعدد خانواده های کُرد ایرانی متعاقب سیاست های رهبران اروپا نشین گروه های شبه نظامی کُردی بیش از پیش گردد.

سیاست ناپدیدسازی پ.ک.ک و پژاک به گونه ای پیش رفته است که نوجوان یک خانواده را فریب و ربوده است که در این خصوص پدر سید راشد باینجوین اتفاقی که برای پسرش افتاد را اینگونه برای دیدبان حقوق بشر کردستان ایران بازگو کرد:

پسرم تحت تاثیر مشکلات من و مادرش قرار گرفت؛ مدتها بود که من و مادرش با یکدیگر مشکل داشتیم و همین تنش که در خانواده بود باعث بروز یکسری مشکلات و ناراحتی ها درمیان ما شده بود، گاهی اوقات هم بر اثر اختلافات فکری بین من و راشد با یکدیگر بگو مگو می‌کردیم اما واقعا فکر نمیکردم که این مسائل باعث می شود که پسرم به دام افرادی بیفتد که باعث شود چندین سال از او بی خبر باشیم.

روزی که تلفنش را خاموش کرد و خانه را ترک کرد همه جا را به دنبالش گشتیم اما اثری از او نبود تا اینکه بعد از چند روز متوجه شدیم عضو پژاک شده است. واقعاً باورش برایمان ممکن نبود چون راشد امکان نداشت هیچ گونه علاقه‌ای نسبت به این احزاب داشته باشد. پسرم بسیار علاقه مند به درس خواندن و تحصیل بود حتی در آن اواخر مشغول به تدریس زبان انگلیسی بود، با تمام شک و تردیدی که مبنی بر عضویت راشد در آن گروه را داشتم ولی به ناچار به دنبالش رفتم البته آنها هم قبول کردند که پسرم عضوشان شده است اما در طی سه بار که به عراق رفتم به هیچ عنوان اجازه ندادند که با پسرم ملاقات کنم.

من می دانم  از روز اولی که به آنجا رفته است قطعاً پشیمان شده فقط امیدوارم خودش بتواند راهی برای فرار پیدا کند یا اینکه یک نفر خیرخواه بتواند پسرم را به آغوش خانواده اش بازگرداند.

اولین حقوقی که رعایت نمی‌شود اعلام حضور افراد جذب شده و دیدار خانواده ها با فرزندانشان در این زندان می‌باشد که پ.ک.ک جدای از اینکه  فرزندان این خانواده ها را می رباید و با وعده های دروغین خود این افراد را زندانی می کند و به عنوان برده از آنها استفاده می کند، بعضا هیچ اهمیتی هم برایش ندارد که این افراد را در کجا و در چه راهی به کشتن دهد، بدون اینکه حتی خبری از حضور این افراد به خانواده هایشان بدهد چه برسد به این که خبر کشته شدن شان را بدهند.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

روایت محمد اسکندری از عضویت در گروه تروریستی پژاک

یکی از عمده دلایل عضویت جوانان و نوجوانان کُرد...

تجربه خواهران باباخانی از عضویت در گروه تروریستی پاک به روایت سوما باباخانی

عضویت خانوادگی سه خواهر در گروه تروریستی پاک؛ روایتی...

روایت خواندنی پریا سروری از عضویت در کومله به همراه همسرش

به گزارش دیدبان حقوق بشر کردستان ایران از سنندج،...

ناگفته‌های خرامان امجدی از گروه تروریستی پاک

دیدبان حقوق بشر کردستان ایران در چند سال اخیر...