اتهامِ نسل‌کشی علیه زن سوئدی با به بردگی گرفتن ایزدی‌ها

تاریخ انتشار:

یک زن ۵۲ ساله سوئدی به‌دلیل نگهداری زنان و کودکان ایزدی به عنوان برده بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در سوریه به نسل‌کشی متهم شده است که اولین مورد در سوئد است.

دادستان‌های سوئدی اظهار داشتند که نگه‌داشتن زنان و کودکان ایزدی به عنوان برده به منزله مشارکت در نسل‌کشیِ داعش علیه این اقلیت است. مقامات سوئدی یک زن ۵۲ ساله را به دلیل نگهداری زنان و کودکان ایزدی به عنوان برده در سوریه بین سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ به نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی گسترده متهم کردند. این پرونده اولین محاکمه سوئد در رابطه با جنایات داعش علیه اقلیت ایزدی است. دادستان ارشد سوئد به نام «رینا دوگان» (Reena Devgun) مبنای این اتهامات را اینگونه توضیح داد: اگر شما به عنوان عضو داعش یا همسر یکی از اعضای داعش، ایزدی‌ها را وارد خانه خود کنید و با آنها این‌گونه رفتار کنید؛ به‌دلیل شرکت در عملیات علیه آنها محکوم می‌شوید.

متهم که یک شهروند سوئدی است؛ هم‌اکنون، حکم شش‌سال حبس به دلیل موافقت با به کارگیری پسر ۱۲ ساله خود به عنوانِ «کودک‌سرباز» برای داعش را سپری می‌نماید. در طی بازجوئی، فردی که شاهد نگهداری برده‌های وی در رقه بود؛ گزارش‌های خود را به مقامات ارائه نمود که موجب تحقیقات بیشتر شد. دادستان‌ها اظهار داشتند که این زن ۹ نفر شامل سه زن و شش کودک را به مدت ۲۰ روز تا ۷ ماه در خانه خود به عنوان برده نگه داشته است. طبق گزارش‌ها، قربانیان مجبور به انجام کارهای خانگی شدند و به قصد فروش از آنها عکس گرفته شد. دادگاه در ۷ اکتبر آغاز خواهد شد و احتمالاً دو ماه طول بکشد. اگر این زن مجرم شناخته شود؛ ممکن است به حبس ابد در سوئد محکوم شود. این در حالی است که متهم همه اتهامات را رد کرده است. این پرونده بخشی از یک تلاش گسترده برای رسیدگی به جنایات داعش علیه اقلیت ایزدی است. در سال ۲۰۱۴، شبه‌نظامیان داعش به ایزدی‌ها در منطقه سنجار عراق حمله کردند؛ و زنان و کودکان را ربودند. آنها زنان را به بردگی جنسی وادار و پسران را مجبور به پذیرش تفکر جهادی نمودند.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

طلاق والدین و مشکلات مالی؛ عامل پیوستن فردین خاصی به کومله

فردین خاصی، با وجود اینکه دانش‌آموز با استعدادی بوده،...

درخواست اردوغان از اروپا برای مقابله با پ.ک.ک و جنبش گولن

دولت اردوغان از کشورهای اروپایی خواست تا علیه جنبش...

کودک‌همسری و قتل ناموسی؛ آسیب‌های اجتماعی و فرامرزی

کودک‌همسری و قتل ناموسی پدیده‌ای نیست که صرفاً به...

پناهندگی در اروپا؛ هدف مصلح فیضی از عضویت در گروه مسلح دموکرات

مصلح فیضی: از سنین نوجوانی، در محیطی بزرگ شدم...