کودک‌سربازان؛ سلاحی خطرناک برای گروه‌های تروریستی

تاریخ انتشار:

دکتر مایکل ونر، متخصص روانشناسی، در گفتگویی در مورد وضعیت کودک سربازان و نحوه برخورد روانشاختی گروه‌های تروریستی با آنها می‌گوید: «کودکان سلاحی بسیار موثر برای گروه‌های تروریستی هستند و به همین دلیل نیز مورد توجه این گروه‌ها قرار می‌گیرند تا طبق برنامه‌ها از آنان بهره‌برداری شود. گروه‌های تروریستی گاهی این کودکان را چنان شستشوی مغزی می‌دهند که کودکان علیه هموطنان و همنوعان خود مرتکب نسل‌کشی می‌شوند و نمونه آن را در کامبوج دیده‌ایم. یعنی بزرگسالان را به دست کودکان به قتل رساندند».

این متخصص در ادامه افزود: «می‌دانیم کودکان از لحاظ روانی بسیار بیشتر مطیع هستند و همانند بزرگسالان از قدرت درک عواقب بلندمدت اقدامات خود مطلع نیستند و نمی‌دانند اگر دست به اقدامی خطرناک می‌زنند این اقدامات می‌تواند چه مصیبت‌هایی به بار آورد. به همین دلیل گروه‌های تروریستی کودکان را همانند کامپیوتر برنامه‌ریزی و سپس هدایت می‌کنند تا کودکان نسبت به اقدامات جنایی هیچ گونه احساسی نداشته باشند و افرادی بی‌رحم بار بیایند».

دکتر ونر خاطرنشان ساخت: «گروه‌های تروریستی با شناخت وضعیت روحی و روانی کودکان از آنان برای اهداف غیرقانونی بهره‌برداری می‌کنند. به همین دلیل است که شاهد هستیم کودک سربازان کارهای نفرت‌برانگیز و غیرقابل تصور انجام می‌دهند. به عنوان مثال این موضوع در بین کودک سربازان آفریقایی دیده می‌شود که گروه‌های تروریستی با قتل پدر و مادر کودکان آنان را با تهدید و زور به عضویت در می‌آورند. سپس آنان را به مواد مخدر معتاد می‌کنند یا مورد سواستفاده قرار می‌دهند و سرانجام در مسیر اهداف خود قرار می‌دهند. این کودکان فاقد هرگونه احساس انسانی می‌شوند، لذا به‌راحتی وارد خشونت‌های شدید می‌شوند. در مورد داعش  و دیگر گروه‌های تروریستی در خاورمیانه، روش متفاوت است. آن گروه‌ها، کودکان را فریب می‌دهند یا می‌ربایند و سپس با شستشوی مغزی تلاش می‌کنند تا گذشته و خانواده را فراموش کنند. طوری می‌شود که کودک برای خانواده احساس دلتنگی نکند و عضویت را بخشی از پیشرفت خود تلقی می‌نماید».

دکتر ونر در پایان افزود: «خیلی راحت بگویم این اقدامات، جنایات جنگی است. چون کودکان حرفی برای  گفتن ندارند و دلیل عضویت خود را نمی‌دانند و با اراده این راه را انتخاب نکرده‌اند».[1]

[1].https://www.youtube.com/watch?v=1pD71KTWs1A

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

روایت جذب دانشجوی دانشگاه تهران در گروه تروریستی پژاک

فرشاد امینی متولد ۱۳۷۰ در کرمانشاه، موفق به قبولی...

محسن عارف‌زاده؛ جدیدترین قربانی سیاست ناپدیدسازی اجباری گروه تروریستی پژاک

گروه تروریستی پژاک که در اقلیم کردستان مستقر است،...

روایت محمد اسکندری از عضویت در گروه تروریستی پژاک

یکی از عمده دلایل عضویت جوانان و نوجوانان کُرد...

تجربه خواهران باباخانی از عضویت در گروه تروریستی پاک به روایت سوما باباخانی

عضویت خانوادگی سه خواهر در گروه تروریستی پاک؛ روایتی...