فعال سیاسی کرد به دیدبان حقوق بشر کردستان ایران: خانواده طالبانی ضد کرد است

تاریخ انتشار:

با توجه به تشدید و روند رو به تعمیق اختلافات دو حزب حاکم بر اقلیم کردستان، پارتی به رهبری مسعود بارزانی و یکتی به رهبری خانواده جلال طالبانی، بحث و گفتگو در این زمینه نیز در محافل مختلف اقلیم کردستان جریان دارد. اقلیم کردستان اکنون با بحران شدید اقتصادی مواجه است و حتی حقوق کارمندان به ویژه معلمان را با تاخیر چند ماهه پرداخت می‌کند. در آخرین تظاهرات معلمان در دهوک نیز، استاندار آن منطقه به صورت علنی یکتی و رئیس آن لاهور شیخ جنگی را به دست داشتن در این تظاهرات با هدف تضعیف پارتی متهم کرد.

طیار خالد از فعالان سیاسی اقلیم کردستان و طرفدار پارتی در این زمینه به دیدبان حقوق بشر کردستان ایران گفت: “مشکلات و اختلافات بین پارتی و یکتی جدید نیست و به چند دهه قبل بر می‌گردد که جلال طالبانی هنوز عضو پارتی بود و از آن جدا نشده بود”.

این فعال سیاسی کرد که از طرفداران اصلاحات در اقلیم کردستان است معتقد است برای رهایی از بحران فعلی اقتصادی بایستی همه افراد و گروههای اقلیم کردستان از دولت کنونی مسرور بارزانی حمایت کنند اما یکتی را عامل سنگ‌‌اندازی بر سر برنامه‌های اقلیم کردستان معرفی می‌کند و می‌گوید: “این اصلاحات در صورتی می‌تواند موفق شود که احزاب عمده اقلیم کردستان از جمله یکتی نیز همکاری جدی داشته باشند اما می‌دانیم نه تنها همکاری نمی‌کند بلکه مانع‌تراشی نیز می‌کند و با بغداد علیه حکومت اقلیم کردستان فعالیت می‌نماید”.

آقای خالد با ابزار نگرانی از وضعیت معیشتی مردم اقلیم کردستان می‌گوید: “سران یکتی از لاهور شیخ جنگی تا بافل طالبانی و خود پدرش یعنی جلال طالبانی همیشه جاش بوده‌اند و هستند و هرگز ندیده‌ایم منافع مردم کرد را به منافع حزبی و خانوادگی خود ترجیح دهند. این خانواده از همان آغاز دشمن کردها بوده و است لذا نمی‌توان انتظار اصلاح در رفتار آنان داشت.”

این فعال سیاسی کرد هدف و برنامه یکتی به ویژه در دوره رهبران جدید را “نابود کردن دستاوردهای مردم کرد در اقلیم کردستان” توصیف می‌کند و خواهان هوشیاری مسئولا اقلیم شد.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

طلاق والدین و مشکلات مالی؛ عامل پیوستن فردین خاصی به کومله

فردین خاصی، با وجود اینکه دانش‌آموز با استعدادی بوده،...

پناهندگی در اروپا؛ هدف مصلح فیضی از عضویت در گروه مسلح دموکرات

مصلح فیضی: از سنین نوجوانی، در محیطی بزرگ شدم...

خاطرات شایان محمدی از مقرهای پژاک

شایان محمدی که متولد ۱۳۸۰ است، در تاریخ ۱۷...

گفت‌وگوی اختصاصی فرماندار دهگلان با دیدبان حقوق بشر کردستان ایران

ضرغام‌نژاد (فرماندار دهگلان): از بین بردن نگاه جنسیتی در...