تصادف مرگبار اتوبوس در کردستان/ ۳ نفر کشته و ۲۲ نفر زخمی شدند

تاریخ انتشار:

سنندج- یک دستگاه اتوبوس اسکانیا با یک دستگاه کشنده ولوو ساعت ۱۰ دقیقه بامداد در محور سقز – دیواندره در حدفاصل منطقه ایرانخواه و صاحب محدوده روستای جنیان با هم برخورد کرده که منجر به ۳ کشته و زخمی شدن ۲۲ نفر شد.

مهدی خوش‌قدم، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کردستان درباره جزئیات این حادثه، با بیان اینکه به محض اطلاع از این حادثه پنج تیم عملیاتی به این محور اعزام شد، اظهار داشت: در این تصادف به ۲۲نفر حادثه‌دیده امدادرسانی شد به‌طوری‌که ۵نفر در صحنه تصادف به صورت سرپایی مداوا و ۱۷ نفر نیز با همکاری فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و آتش‌نشانی به مراکز درمانی سقز منتقل شد.

سرهنگ عیسی گوهری، فرمانده پلیس‌راه استان کردستان نیز با اعلام خبر تصادف مرگبار در جاده  سقز-دیواندره، درباره جزئیات این حادثه می‌گوید: یک دستگاه اتوبوس اسکانیا با یک دستگاه کشنده ولوو ساعت ۱۰ دقیقه بامداد در محور سقز – دیواندره در محدوده روستای جنیان برخورد کرده که منجر به ۳ کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم شد.

وی افزود: بر اثر این تصادف ۲ نفر در محل تصادف کشته شده و یک نفر از مسافران خانم که حالش وخیم بود بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جان باخت و از افراد مصدوم حادثه نیز حال ۲ نفر دیگر وخیم است.

گوهری با بیان اینکه علت حادثه توجه‌نکردن به جلو ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی راننده اتوبوس بود، گفت: اتوبوس از استان کرمانشاه به سمت استان آذربایجان غربی در حال تردد بوده است.

منبع

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

آلمان، پ‌.ک‌.ک را همچنان در لیست تروریستی باقی می‌گذارد

تحولات آینده پ‌.ک‌.ک و تأثیر آن بر سیاست آلمان...

اقتصاد پنهان پ.‌ک.‌ک: نقش پول حاصل از مواد مخدر در گسترش تروریسم

پ.ک.ک با قاچاق مواد مخدر؛ تروریسم، دستیابی به پول...

قربانیان خاموش؛ به جایی بر نمی‌خورد که او چه سرنوشتی خواهد داشت!

مردم مناطق کردنشین ایران قربانیان وضعیتی هستند که شاید...

نشستی که مردم سنندج خواهان استمرار آن در دیگر مناطق کُردنشین شدند

نشست رونمایی از مجموعه مستند پژاره با حضور اقشار...