خشونت علیه پناهندگان در یونان؛ با ده‌ها کشته و زخمی

تاریخ انتشار:

مردم همیشه اصلی‌ترین قربانی خشونت و درگیری هستند. از آغاز بحران سوریه تاکنون نیز چنین بوده است. مردم سوریه آواره و به ترکیه، اقلیم کردستان، اردن، لبنان و بسیاری نیز به کشورهای غربی پناهنده شدند. سرنوشت آنان به بازی های سیاسی کشورهای مداخله‌گر در سوریه گره خورده است. در آخرین تحولات مربوطه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، با نقض توافقات خود با اروپای – بزدل و ترسو – و با هدف فشار بر روسیه جهت توقف حمایت از سوریه، راه را برای پناهندگان باز کرد.

یونان و بلغارستان نیز با تشدید تدابیر امنیتی در مرزهای خود تلاش کردند مانع ورود پناهندگان شوند، اما باز هم بیش از یکصد هزار نفر از مرزها عبور کردند. امروز پلیس یونان با گلوله جنگی و گاز اشک‌آور با پناهندگان درگیر شد و بر اثر آن یک پناهنده کشته و پنج نفر نیز زخمی شدند.

مقصر کیست؟ آیا کسی جز رجب طیب اردوغان که با جاه‌طلبی، در پی توسعه‌طلبی و اشغال خاک همسایگان است؟ قطعا ترکیه متهم ردیف اول است.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

آلمان، پ‌.ک‌.ک را همچنان در لیست تروریستی باقی می‌گذارد

تحولات آینده پ‌.ک‌.ک و تأثیر آن بر سیاست آلمان...

اقتصاد پنهان پ.‌ک.‌ک: نقش پول حاصل از مواد مخدر در گسترش تروریسم

پ.ک.ک با قاچاق مواد مخدر؛ تروریسم، دستیابی به پول...

قربانیان خاموش؛ به جایی بر نمی‌خورد که او چه سرنوشتی خواهد داشت!

مردم مناطق کردنشین ایران قربانیان وضعیتی هستند که شاید...

نشستی که مردم سنندج خواهان استمرار آن در دیگر مناطق کُردنشین شدند

نشست رونمایی از مجموعه مستند پژاره با حضور اقشار...