پ.ک.ک. کاسبکاران را تهدید به مرگ می‌کند و مالیات می‌گیرد

تاریخ انتشار:

نیروهای مدافع خلق (ه.پ.گ.)، شاخه مسلح پ.ک.ک.، در نقاط مرزی کاسبکاران را به مرگ تهدید می‌کند و از آنان مالیات می‌گیرد. گزارش‌های محلی از مناطق مرزی حاکیست اعضای پ.ک.ک. حتی برای اخاذی رسید پرداخت نیز صادر می‌کنند.

یکی از قربانیان این اخاذی می‌گوید: ه.پ.گ. از من خواسته‌اند باید به صورت اجباری در ازای بارهایی که از ایران و از طریق کامیون وارد می‌کنم 200 میلیون دینار پرداخت کنم و این بیش از سودی است که نصیب من می‌شود.

رسیدهای پرداخت برای بارهای کوچک نشان می‌دهد مبلغ تحمیلی آن بیش ار از حق گمرکی رسمی می‌باشد. این رقم تحمیلی توسط پ.ک.ک. بین 50 الی 125 هزار دینار است. بازرگانان مهم می‌گویند پ.ک.ک. به صراحت می‌گوید اگر این مبلغ را  پرداخت نکنیم، در داخل شهر نیز آنان را هدف قرار خواهد داد. آنان از عدم کنترل نیروهای اقلیم بر تمام مناطق و جولان دادن پ.ک.ک. شاکی هستند.

تجار بزرگ می‌گویند: ما را تهدید کرده‌اند که اگر این مبلغ را پرداخت نکنیم در داخل شهر پنجوین هم که باشد تیربارانمان می‌کنند و ما را می‌کشند. یک عضو سابق پ.ک.ک. تایید می‌کند این اقدامات با دستور سران این گروه انجام می‌شود. به گفته وی پول‌ها پس از جمع‌آوری برای جمیل باییک ارسال می‌شود.

پ.ک.ک. بخش‌های وسیعی از اقلیم کردستان را در کنترل خود دارد.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

آلمان، پ‌.ک‌.ک را همچنان در لیست تروریستی باقی می‌گذارد

تحولات آینده پ‌.ک‌.ک و تأثیر آن بر سیاست آلمان...

اقتصاد پنهان پ.‌ک.‌ک: نقش پول حاصل از مواد مخدر در گسترش تروریسم

پ.ک.ک با قاچاق مواد مخدر؛ تروریسم، دستیابی به پول...

قربانیان خاموش؛ به جایی بر نمی‌خورد که او چه سرنوشتی خواهد داشت!

مردم مناطق کردنشین ایران قربانیان وضعیتی هستند که شاید...

نشستی که مردم سنندج خواهان استمرار آن در دیگر مناطق کُردنشین شدند

نشست رونمایی از مجموعه مستند پژاره با حضور اقشار...