خشونت علیه پناهندگان در یونان؛ با ده‌ها کشته و زخمی

تاریخ انتشار:

مردم همیشه اصلی‌ترین قربانی خشونت و درگیری هستند. از آغاز بحران سوریه تاکنون نیز چنین بوده است. مردم سوریه آواره و به ترکیه، اقلیم کردستان، اردن، لبنان و بسیاری نیز به کشورهای غربی پناهنده شدند. سرنوشت آنان به بازی های سیاسی کشورهای مداخله‌گر در سوریه گره خورده است. در آخرین تحولات مربوطه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، با نقض توافقات خود با اروپای – بزدل و ترسو – و با هدف فشار بر روسیه جهت توقف حمایت از سوریه، راه را برای پناهندگان باز کرد.

یونان و بلغارستان نیز با تشدید تدابیر امنیتی در مرزهای خود تلاش کردند مانع ورود پناهندگان شوند، اما باز هم بیش از یکصد هزار نفر از مرزها عبور کردند. امروز پلیس یونان با گلوله جنگی و گاز اشک‌آور با پناهندگان درگیر شد و بر اثر آن یک پناهنده کشته و پنج نفر نیز زخمی شدند.

مقصر کیست؟ آیا کسی جز رجب طیب اردوغان که با جاه‌طلبی، در پی توسعه‌طلبی و اشغال خاک همسایگان است؟ قطعا ترکیه متهم ردیف اول است.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

تاکید عفو بین‌الملل بر نقض حقوق‌بشر در زندان‌های پ‌.ک.‌ک و یگان‌های مدافع خلق

«آگنس کالامارد»، دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل، در مصاحبه‌ اختصاصی...

ممنوعیت فعالیت گروه‌های مرتبط با پ‌.ک‌.ک در سلیمانیه عراق

مقامات شهر سلیمانیه عراق فعالیت چهار سازمان متهم به...

هشدار نماینده مجلس سوئیس نسبت به گزارش‌های مربوط به اردوگاه‌های آموزشی گروه تروریستی پ‌.ک.‌ک در این کشور

‌‌نماینده مجلس سوئیس، «ژاکلین دو کُواتروهاس» با استناد به...

خانواده اژین امینی خواستار دخالت دولت ایران برای آزادی دخترشان شدند

به‌دنبال اعلام شکایت خانواده «اژین امینی کلاشی» از حسین...