سازمان ملل خطاب به ترکیه: جنایات گروه‌های مسلح در عفرین و سرکانیه را متوقف کنید

تاریخ انتشار:

کمیته‌ای وابسته به سازمان ملل متحد می‌گوید ترکیه باید اقدامات گروه‌های مسلح در عفرین و سرکانیه را متوقف کند. کمیته تحقیقات جنایات جنگی وابسته به سازمان ملل اعلام کرد دستگیری شهروندان توسط ارتش ملی سوریه (وابسته به مخالفان سوریه) و انتقال آنان برای محاکمه در ترکیه به سطح جنایات جنگی رسیده و این در گروه کوچاندن غیرقانونی قرار می‌گیرد.

پائلو پینهیرو در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد ارتش ملی سوریه مورد حمایت ترکیه در عفرین، سرکانیه و توابع آنها مرتکب جنایات جنگی می‌شود و غیرنظامیان را شکنجه می‌کند و مورد تجاوز قرار می‌دهد. ترکیه باید مانع این نقض حقوق مردم شود و از غیرنظامیان در مناطق تحت کنترل خود محافظت نماید.

در پی حضور پ.ک.ک در عفرین و سرکانیه و عدم واگذاری کنترل آن به حکومت مرکزی سوریه، و چراغ سبز آمریکا به ترکیه، این دو منطقه به اشغال ترکیه در آمدند و بدترین جنایات علیه غیرنظامیان کرد صورت می‌گیرد. ترکیه به صورت سیستماتیک بافت جمعیتی منطقه را نیز تغییر می‌دهد.

ترک پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

اشتراک گذاری مطلب:

آخرین مطالب

مطالب مشابه
Related

آلمان، پ‌.ک‌.ک را همچنان در لیست تروریستی باقی می‌گذارد

تحولات آینده پ‌.ک‌.ک و تأثیر آن بر سیاست آلمان...

اقتصاد پنهان پ.‌ک.‌ک: نقش پول حاصل از مواد مخدر در گسترش تروریسم

پ.ک.ک با قاچاق مواد مخدر؛ تروریسم، دستیابی به پول...

قربانیان خاموش؛ به جایی بر نمی‌خورد که او چه سرنوشتی خواهد داشت!

مردم مناطق کردنشین ایران قربانیان وضعیتی هستند که شاید...

نشستی که مردم سنندج خواهان استمرار آن در دیگر مناطق کُردنشین شدند

نشست رونمایی از مجموعه مستند پژاره با حضور اقشار...